Ne istersiniz :Rutbe Resmin boyutu :Normal rutbe boyutunda
Root Admin ---------- Rengi: turkuaz Admin ---------- Rengi: Siyah Süper Admin ---------- Rengi: koyu mavi (fazla koyu değil) Co Admin ---------- Rengi: Kahverengi Süper Mod ---------- Rengi: turuncu Moderator ---------- Rengi: Kırmızı Deneme Mod ---------- Rengi: koyu yeşil
Arka plan rengi :örnekte verdiğim resim gibi
ÖRNEK::::
Cember İçindeki resimide değiştirirseniz sevenirim Lütfen güzel olsun yapandanda allah razı olsun
NOT: Site adresi veremeyecem çünkü açılmadı eğer herşer hazır olursa ( logo-tema-rutbe ve sitemle ilgilenebilecek 2 yetkili o zaman açacam.Site açıldığında ise sitenin adminine özel msj gönderirim. )
™Dj_T@YFuR™ Yetkinyönetmen
Mesaj Sayısı : 752 Yaş : 34 Nerden : Elaziz Cüzdan TDF-TL: 0 Altın: 0
bu resime belirtiğim rutbeleri yazacaksın yazılar renkli olsun Root Admin ---------- Rengi: turkuaz Admin ---------- Rengi: Siyah Süper Admin ---------- Rengi: koyu mavi (fazla koyu değil) Co Admin ---------- Rengi: Kahverengi Süper Mod ---------- Rengi: turuncu Moderator ---------- Rengi: Kırmızı Deneme Mod ---------- Rengi: koyu yeşil
NOT: Root Admin ve Admin yazısı için özel font istiyorum ( yani yazı tipi Root Admin------- Monotype Corsiva Admin---------Palatino Linotype
Monotype Corsiva Palatino Linotype bu fontları bulamadım kafama göre yaptım Verdiğin resim ve yazı tipleri hoş değildi pek beğenmezsen ben güzel bişeyler denerim yine..
Kötü bi söz söylediğimi sanmıyorum ama yinede özür dilerim
Şey sen benim verdiğim resim kötü demişsin boşver kötü olsun.yazılar yaz o yeter
off tmm sen güzel bir şey yaparsan sevinirim
bu resime belirtiğim rutbeleri yazacaksın yazılar renkli olsun Root Admin ---------- Rengi: turkuaz Admin ---------- Rengi: Siyah Süper Admin ---------- Rengi: koyu mavi (fazla koyu değil) Co Admin ---------- Rengi: Kahverengi Süper Mod ---------- Rengi: turuncu Moderator ---------- Rengi: Kırmızı Deneme Mod ---------- Rengi: koyu yeşil
En son j0ker!! tarafından Ptsi Eyl. 14, 2009 5:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi