Hayran olduğunuz, örnek aldığınız büyük şahsiyet kim?
3 posters
Yazar
Konu: Hayran olduğunuz, örnek aldığınız büyük şahsiyet kim? Perş. Ağus. 27, 2009 7:34 pm
(Test)
KİŞİSEL MODELİNİZ KİM ?
Cevaplara bakmadan yapınız. Aşağıdaki cevaplara bakmadan yapmayı deneyin şaşıracaksınız !!!!!
1) 1-9 arasındaki en favori numaranızı seçin. 2) 3'le çarpın 3) 3 ekleyin ve tekrar 3'le çarpın. 4) Bu işlemlerden sonra 2 ya da 3 haneli bir sayı elde edeceksiniz . 5) Numaraları birbirleriyle toplayınız. Şimdi aşağı bakın.
Elde ettiğiniz sayıyla aşağıda kişisel model aldığınız karizmatik kişiliği görebilirsiniz:
1. Einstein 2. Nelson Mandela 3. Abraham Lincoln 4. Helen Keller 5. Bill Gates 6. Gandhi 7. George Cloony 8. Thomas Edison 9. Göksel Bulutlu (ben) Very Happy Very Happy 10. Fatih Terim
Biliyorum .... Bu etkiyi hep insanlar üstünde yapıyorum zaten. Merak etme birgün sen de benim gibi olabilirsin :-) Buna inan !
NOT: Başka rakamlarla işlemi tekrar etme .Senin kişisel modelin benim, buna alışsan iyi olur !!!!
En son AdminTR tarafından Cuma Ağus. 28, 2009 10:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
™Dj_T@YFuR™ Yetkinyönetmen
Mesaj Sayısı : 752 Yaş : 34 Nerden : Elaziz Cüzdan TDF-TL: 0 Altın: 0
Konu: Geri: Hayran olduğunuz, örnek aldığınız büyük şahsiyet kim? Cuma Ağus. 28, 2009 3:38 pm
saol güzel tuttum seni
JulSezaR
Konu: Geri: Hayran olduğunuz, örnek aldığınız büyük şahsiyet kim? Cuma Ağus. 28, 2009 3:45 pm
JulSezaR
Konu: Geri: Hayran olduğunuz, örnek aldığınız büyük şahsiyet kim? Cuma Ağus. 28, 2009 10:46 pm
ortak yanlış yapmışın testi bir dhaa dene
JeRRy
Konu: Geri: Hayran olduğunuz, örnek aldığınız büyük şahsiyet kim? Salı Eyl. 08, 2009 6:38 pm
AdminTR demiş ki:
ortak yanlış yapmışın testi bir dhaa dene
Hayran olduğunuz, örnek aldığınız büyük şahsiyet kim?