wWw.TEKnikDeSTEk.Forum0.Biz
Forumdan Daha Çok Faydanlanmak İçin Üye Olunuz.!
Forumdan Daha Çok Faydanlanmak İçin Üye Olunuz.!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teknik Destek Forum |Oyun| |Hit| |Program| |Albüm Mp3| |Forum|eğlence|

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» Kopya Windows xp'yi orjinal yapma
Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimePerş. Eyl. 13, 2012 8:09 pm tarafından estorian

» İkariam savunma taktikleri
Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimeC.tesi Ağus. 11, 2012 3:38 pm tarafından avadore

» Age OF EmpireS II - [ TaM SürüM ] + [ TürKÇe DiL ] !!
Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimePerş. Mart 15, 2012 12:10 am tarafından Storm.exe

» Ip Değiştirme Programi Saniye Saniye Değişiyo
Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimeC.tesi Ocak 21, 2012 4:53 am tarafından nedensiz35

» GTA 4 Full - DVD 1
Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimeCuma Haz. 03, 2011 1:33 am tarafından ridvanim

» internet explorer sorunu
Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimePerş. Ekim 07, 2010 11:53 pm tarafından TraquteR

» (resimli) Sade HareketLi Rütbe Yapımı ;) [ BLaCk FARKIYLA ]
Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 2:12 am tarafından eX-FaCToR

» Banner İstek
Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 3:12 am tarafından SabocanTR

» Grafiker Alimi
Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 5:20 pm tarafından SabocanTR

Kimler hatta?
Toplam 81 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 81 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 363 kişi Cuma Ekim 18, 2024 5:40 pm tarihinde online oldu.
Üye Panali
Güzelliğinde imtihanı var ConfigureProfiliniz                 
Bilgiler
Seçenekler
İmza

Güzelliğinde imtihanı var Kwalletmanager Sosyal                    
Arkadaş ve Tanınmamış
Üye listesi
Grup
Güzelliğinde imtihanı var Newmsg Özel Mesaj            
 Yeni Özel Mesaj
Gelen Kutusu
ÖM Gönder
 Saklanan Ö. Mesajlar
Güzelliğinde imtihanı var Kthememgr Forumdan             

Güzelliğinde imtihanı var

YazarMesaj
YsmN
YsmN

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 525
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : nereye xD

Cüzdan
TDF-TL: 0
Altın: 0
Güzelliğinde imtihanı var Empty
MesajKonu: Güzelliğinde imtihanı var   Güzelliğinde imtihanı var Icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 6:58 pm

Süleyman bin Yesâr, bir arkadaşıyla “Ebva” denen yerde konaklamışlardı. Arkadaşı yakındaki alışveriş yerinden bir şeyler almak üzere çadırdan ayrıldığı sırada Süleyman’ı geriden gözetleyen bir bedevi kadını hemen çadırın kapısına gelerek:

– Buraya kadar gelir misin? diye seslendi.

Süleyman, serili sofradan yiyecek isteyeceğini düşünerek bazı şeyleri alıp da kadına doğru yürürken kadının ikazı farklı oldu:

– Ben yiyecek falan istemiyorum, seni istiyorum seni. Yakışıklılığın hoşuma gitti. Karşı çadıra gel. Kimsecikler yok yanımda! Süleyman, bir imtihana tabi tutulduğunu düşünerek bağırmaya başladı:

– Defol buradan şeytanın elçisi. Şimdi arkadaşım gelir, İkimiz de rezil oluruz!

Kadın, beklemediği bu karşılıktan ürkerek peçesini yüzüne kapayıp çadırına dönerken, Süleyman da içeriye girip ağlamaya başladı. Bu sırada çarşıdan aldığı şeylerle gelen arkadaşı Süleyman’dan yaşadığı durumu dinleyince o da ağlamaya başladı. Süleyman şaşırmıştı.

– Sen niçin ağlıyorsun? diye sordu. Aldığı cevap şöyle oldu:

– Kardeşim, sen gerçekten de bir iffet abidesiymişsin. İyi ki ben muhatap olmadım böyle bir imtihana. Muhtemeldir ki kaybedebilirdim. Allah sana senin güzelliğin kadar iman kuvveti lütfeylemiş demek ki.

Süleyman oradan kalkıp Medine’ye varır, o gece rüyasında Yusuf aleyhisselamı görür. Karşıdan kucağını açarak gelen Hazret-i Yusuf ona şöyle hitap eder:

– Gel seni kucaklayayım iffet abidesi kardeşim. Güzelliğin de kendine göre imtihanı vardır. Sen de benim gibi bu konuda imtihanlara tabi tutuldun, ama kazandın. Tebrik ederim seni.
http://nefesdizisifanclup.eniyiforum.net/forum.htm

Güzelliğinde imtihanı var
1 sayfadaki 1 sayfası