wWw.TEKnikDeSTEk.Forum0.Biz
Forumdan Daha Çok Faydanlanmak İçin Üye Olunuz.!
Forumdan Daha Çok Faydanlanmak İçin Üye Olunuz.!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teknik Destek Forum |Oyun| |Hit| |Program| |Albüm Mp3| |Forum|eğlence|

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» Kopya Windows xp'yi orjinal yapma
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimePerş. Eyl. 13, 2012 8:09 pm tarafından estorian

» İkariam savunma taktikleri
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimeC.tesi Ağus. 11, 2012 3:38 pm tarafından avadore

» Age OF EmpireS II - [ TaM SürüM ] + [ TürKÇe DiL ] !!
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimePerş. Mart 15, 2012 12:10 am tarafından Storm.exe

» Ip Değiştirme Programi Saniye Saniye Değişiyo
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimeC.tesi Ocak 21, 2012 4:53 am tarafından nedensiz35

» GTA 4 Full - DVD 1
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimeCuma Haz. 03, 2011 1:33 am tarafından ridvanim

» internet explorer sorunu
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimePerş. Ekim 07, 2010 11:53 pm tarafından TraquteR

» (resimli) Sade HareketLi Rütbe Yapımı ;) [ BLaCk FARKIYLA ]
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 2:12 am tarafından eX-FaCToR

» Banner İstek
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 3:12 am tarafından SabocanTR

» Grafiker Alimi
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 5:20 pm tarafından SabocanTR

Similar topics
Kimler hatta?
Toplam 90 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 90 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 363 kişi Cuma Ekim 18, 2024 5:40 pm tarihinde online oldu.
Üye Panali
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua ConfigureProfiliniz                 
Bilgiler
Seçenekler
İmza

Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Kwalletmanager Sosyal                    
Arkadaş ve Tanınmamış
Üye listesi
Grup
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Newmsg Özel Mesaj            
 Yeni Özel Mesaj
Gelen Kutusu
ÖM Gönder
 Saklanan Ö. Mesajlar
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Kthememgr Forumdan             

Günahkar Ağızdan Çıkan Dua

YazarMesaj
YsmN
YsmN

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 525
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : nereye xD

Cüzdan
TDF-TL: 0
Altın: 0
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Empty
MesajKonu: Günahkar Ağızdan Çıkan Dua   Günahkar Ağızdan Çıkan Dua Icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 6:54 pm

Bir kâfilede bulunan insanlar, Ebü'l-Hasan Harkânî hazretlerinin huzûruna gelip;

-Yollar korkuludur. Bize bir duâ öğretiniz, diye istirhâm edince; buyurdu ki:

- O zaman, Ebü'l-Hasan'ı hatırınıza getiriniz!

Bu söz, gelenlerin hoşlarına gitmedi. Yolda eşkıyâ, önlerine çıktı. Hepsinin mal ve metalarını aldı. Yalnız, Ebü'l-Hasan-ı Harkânî hazretlerini hatırlayan bir kimsenin malına zarar gelmedi. Bu hâle arkadaşları şaşıp, sebebini sorduklarında;

-Ebü'l-Hasan-ı Harkânî'yi hatırladım ve kurtuldum, cevâbını aldılar.

Gelip durumu Ebü'l-Hasan hazretlerine anlattılar. Ve;

-Biz Allah'tan yardım istedik, eşkıyâlar bizi soydu. Fakat seni hatırlayıp, senden yardım isteyen şu arkadaş kurtuldu. Bunun hikmeti nedir? diye sordular.

-O arkadaşınızı kurtaran, Allahü teâlâdır. Günahkâr ağızdan çıkan duâyı cenâb-ı Hak kabûl etmez. Bunun için siz Allah'a yalvardığınız zaman duânız kabûl olmadı. Bu arkadaşınız beni hatırlayıp imdât isteyince, ben de Rabbime duâ ettim; "Yâ Rabbî! Şu kulunu içinde bulunduğu belâdan kurtar." dedim. Rabbim benim duâmı kabûl ettiği için, o arkadaşınız kurtuldu. Mesele bundan ibârettir." buyurdu.
http://nefesdizisifanclup.eniyiforum.net/forum.htm

Günahkar Ağızdan Çıkan Dua
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Azap Melekleri ve Günahkar Genç